18 Mayıs 2012 Cuma


  SELVİ " Bu gün milli mücadele açısından büyük önem taşıyor"
AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı  dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bu günün milli mücadele açısından büyük önem taşıdığını belirten Selvi mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bu tarih, Türk milletinin bağımsız yaşama iradesini ortaya koyduğu, cumhuriyetimizin ilk meşalesinin ateşlendiği gündür. Dönemin ağır şartlarına rağmen, azim, inanç, fedakârlıkla ülkemizi işgal edenlere karşı durulmuş, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazılmıştır. Bu önemli günün gençlere armağan edilmesi, Türkiye Cumhuriyetinin gelecek nesillere verdiği değerin ve duyduğu güvenin bir göstergesidir.
Biz büyük zorluklarla kurulan ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. Bu amaçla ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizin geleceğine yatırım yapıyor, onlara daha müreffeh bir ülke bırakmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Gençlerimizin, Türkiye'nin bugün ulaştığı seviyeyi daha da ileriye taşıyacağına olan inancımla ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Büyük Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet ve saygıyla anıyor; sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder