28 Mayıs 2012 Pazartesi


SELVİ, HAFTASONU MESAİSİNİ ÜYESİ OLDUĞU KOMİSYON ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE MEMLEKETİ VE KOMŞU İLLERDE GEÇİRDİ.
AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, geçtiğimiz haftasonu mesaisinde üyesi olduğu komisyon arkadaşlarıyla birlikte Aksaray, Niğde, Kayseri, Kırşehir ve Kırıkkale’deki Organize Sanayi Bölgelerini inceleyerek, yerinde sorun tespiti yaptı.
Niğde OSB’nin sorun ve çözümleri konusuna vakıf olan Selvi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon üyesi arkadaşlarına bilgi vererek, çözüm önerilerini anlattı. Niğde’yi yatırımcılar için çekim merkezi haline getirmek amacıyla Ankara’daki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Selvi, daha çok kişinin istihdamını sağlamak için elinden geleni yapacağını belirtti.
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından düzenlenen programa Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Niğde Milletvekili Ömer Selvi, Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Gaziantep Milletvekili İbrahim Mazıcıoğlu, Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ile Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ve Sanayi Bölge Genel Müdürü Yaşar Öztürk katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder