1 Mayıs 2012 Salı


 Niğde’ye hizmet yağıyor
AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin yerel yönetimlerle işbirliği halinde yürüttükleri proje odaklı çalışmalar meyvesini vermeye devam ediyor. Milletvekillerinden son olarak da KÖYDES ve Konya Ovaları Projelerinde (KOP) bütçe ödenekleri müjdesi gelirken belediyelerde gerçekleşen hizmet kervanına her geçen gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Son dönemde ivme kazanan bu proje ve icraat dönemini değerlendiren vatandaşlar ise milletvekillerinin yoğun çabası ve uyumunun Niğde’ye hizmet olarak dönmesinden duydukları memnuniyeti belirtiyorlar.
KÖYDES’ten 3 Milyon ödenek
Köylerin birer hizmet kalesi olması için yatırım seferberliği startı verdiklerini vurgulayan AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, KÖYDES projesinden Niğde’ye 3 milyonluk yatırım bütçesi geldiğini belirttiler. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi kapsamında bu yılın ilk bölümünde gelen ödenek köylerin başta içme suyu ve yol yapımı olmak üzere önemli alt yapı ihtiyaçlarında kullanılacak. AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, yatırımların güçlendirilmesi çalışmaları kapsamında sürdürdükleri temaslarla Köydes’ten sağlanan 3,056 milyon TL’lik ödenekle İl Özel İdaresi kanalıyla köylere önemli yatırımların sağlanacağını ifade etti.
AK Parti Milletvekili Ömer Selvi de köylerin sorunların giderilmesi konusunda hummalı mesailerinin sürdüğünü kaydederken projelerin takibi ve bütçe konusunda Bakanlıklar nezdinde sık sık özel çalışmalar yürüttüklerinin altını çizdi. Niğde’nin sorunlarına masa başında sorun üreten değil köylerden kasabalardan kopmadan, sürekli vatandaşların içinde sorunları doğrudan dinlediklerini ve bugüne kadar köylerden talep edilen hizmetler için ciddi çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder