20 Mayıs 2012 Pazar


VALİ BARUT, BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ


Merkez İlçe Belediye Başkanları ve Köy Muhtarları İl Özel İdare Genel Sekreterliği toplantı salonunda Niğde Valisi Âlim Barut Başkanlığında toplandı.

Toplantıya Vali Âlim Barut’un yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Genel Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Köy Muhtarları ve İl Özel İdaresi Yatırımcı Şube Müdürleri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Âlim Barut şunları söyledi; “Bu tür toplantıları Merkez İlçeden önce beş İlçede daha yaptık. Beş İlçede yaptığımız toplantıya kademeli olarak, tamamlayıcı ve sonuncu olarak bu toplantıyı tertipledik. Bu toplantıları tertiplemekteki maksadımız şu? İl Özel İdaresi olarak özellikle Muhtarlarımızdan ve Belediye Başkanlarımızdan istekleri, uyarıları ve ortaklaşa yapmamız gereken neler var, onlar konusunda gerek Genel Sekreterimiz, gerekse İl Özel İdare Personelimiz sizlere bilgi verecektir” dedi.
MERKEZ İLÇE TÜRKİYE İSTATİK KURUMU VERİLERİNE GÖRE 27 KÖYDEN İBARET OLUP 2011 YILI NÜFUSU 18 BİN 850’DİR.
2011 YILINDA; YOL VE ULAŞIM, TARIMSAL SULMA, İÇMESUYU, KANALİZASYON VE İMAR HİZKETLERİ SEKTÖRÜNDE TOPLAM 142 KALEM İŞ YAPILMIŞ BU İŞLERİN YAKLAŞIK MALİYETİ 6,310,268 TL DİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder