7 Mayıs 2012 Pazartesi


PUANLI ATLETİZM DALINDA MADALYALARLA DÖNDÜK


       Atletizm federasyonu faaliyet programında yer alan okullar arası grup puanlı atletizm yarışmaları 1-2 Mayıs 2012 tarihlerinde Konya İlinde yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ' nün yaptığı  açıklamada  Niğde ilini temsilen katılan okulların madalyalarla  döndüğünü ifade edildi. 25-30 yıldır Niğde ilinde puanlı atletizm yapılmazken ilk defa ili temsilen katılan okullar ,  küçük ve yıldız kızlarda sazlıca i.ö.o. , küçük ve yıldız erkeklerde ise Çamardı Yibo , genç erkeklerde Niğde Ticaret meslek lisesi ilimizi temsil ederken genç kızlarda ferdi olarak özel sungurbey lisesi sporcularında Havva Yılmaz ve Eda Vural temsil etti. 
100 metrede genç erkeklerde Çamardı 75. Yıl üsteğmen Murat Erdem çok programlı lisesi temsil ettiler. Bireysel dallarda sazlıca i.ö.o. sporcusu Sevilay Doğan 100 metrede 3. , Esra Kahraman disk atmada 3. , özel Sungurbey koleji sporcusu Havva yılmaz 400 metrede 2. , Niğde Tic. Mes. Lisesi öğrencilerinden Serkan Kerimoğlu gülle atmada 3. , Zafer Erdoğan 3000 metrede 3. Olurken Çamardı yibo 4*100 metre Bayrak yarışında grup 3. Olarak Niğde ilini en iyi şekilde temsil ederek ilimize döndüler.
 i. Atletizm branşında emek harcayan beden eğitimi öğretmenleri Teyfik Özbek (sazlıca i.ö.o.) , Gökhan Bozkurt (Çamardı Yibo) , Suat Sayın (Niğde Tic. Mes. Lis.) ve Serkan Avşar ( Çamardı 75. Yıl. Ş.Tğm. Murat Erdem Ç.P.L.) emeklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN teşekkür ederek başarılarının devamını dilediği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder