10 Ocak 2013 Perşembe


ÇAMARDI KAYMAKAMI DÖNMEZ'İN 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Toplumun bilgilendirilmesi ve topluma ışık tutulması amacıyla çalışan gazetecilerin çok önemli bir görev ve sorumluluğu yerine getirmektedir. Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması bakımından hayati önemdedir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra, sanal ortamda da ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Bundan sonraki süreçte de tarafsız, yüklendiği sorumluluğunun bilincinde, basın yayın ilkelerine sadık bir medyanın güçlü, demokratik bir Türkiye'ye büyük katkı verecektir.

İlçemizde de yıllardır pek çok zorlukla mücadele ederek bu önemli görevi ifa eden Çamardı Ekspres gazetesine ve yayıcı Bergüzar Andaç ASLANPAY hanımefendiye teşekkür eder, kendisinin ve ilimizdeki tüm Gazete, Dergi ve ajans çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım."



Mehmet Fevzi DÖNMEZ
    Çamardı Kaymakamı

2 yorum:

  1. Başta Çamardı Ekspres gazetesi çalışanları olmak üzere tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutlar, ülkemizle, insanlarımızla ilgili nice güzel haberleri bize iletmelerini dilerim.

    YanıtlaSil