12 Ocak 2013 Cumartesi


AK Parti kurmayları yerel yönetimler yol haritasını belirliyor

AK Parti kurmayları yerel yönetimler yol haritasını çiziyor. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik çalışmalarınıza hız verdi. Yerel yönetimler stratejileri ve yol haritası AK Parti Genel Başka Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Menderes Türel başkanlığında, yerel yönetimler başkan yardımcılarından oluşan kurmay heyet ile belirleniyor.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da 3. Bölge Koordinatörü olarak AK Parti’nin yerel yönetimlerden sorumlu kurmayları arasında yoğun bir tempo içerisinde çalışıyor. Kavaklıoğlu’nun sorumlu olduğu İller ise Kayseri, Samsun, Sivas, Sinop, Amasya ve Tokat.
Gönül almak yeterliliktir
Belediyecilik ve yerel yönetimler açısından hizmet etmenin bir gereklilik olduğunu, gönül almanın ise yeterlilik olduğunun altını çizen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, genel merkezin çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ve yerel seçimlere yönelik ciddi projelerin masaya yatırıldığını kaydetti.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder