28 Ocak 2013 Pazartesi



NİĞDE İLİ JANDARMA
BÖLGELERİNDE MEYDANA GELEN OLAYLARLA İLGİLİ İSTATİSTİKÎ BİLGİLER

Niğde genelinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün 2012 yılı içinde meydana gelen asayiş, kaçakçılık ve organize suçlar ile trafik kaza ve icraatlarının istatistikî bilgilerine göre;
Niğde İl J.K.lığı Sorumluluk Bölgesinde; 2012 yılında toplam (3.522) olay meydana gelmiş olup, olay sayılarında bir önceki yılın aynı dönemine göre; % 26 artış meydana gelmiştir


JANDARMA SORUMLULUK BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN
ASAYİŞ, KABAHAT VE TAKİBİ GEREKEN
OLAYLARI
2012 yılında meydana gelen (3.090) Asayiş, Kabahat ve Takibi Gereken olayın ilçelere göre dağılımı incelendiğinde; bir önceki yıla göre; İl Merkez, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla İlçe Jandarma Komutanlıkları sorumluluk bölgesinde artış, Altunhisar İlçe Jandarma Komutanlığında ise azalış meydana geldiği görülmektedir. En çok olay nüfus yoğunluğuna bağlı olarak İl Mrk. J. K.lığ sorumluluk bölgesinde meydana gelmektedir.

JANDARMA SORUMLULUK BÖLGESİNDE MEYDANA GELEN  KAÇAKÇILIK OLAYLARI Niğde İl J.K.lığı Sorumluluk Bölgesinde; 2012 yılında toplam (142) kaçakçılık olayı meydana gelmiş olup, olay sayısında bir önceki yılın aynı dönemine göre; % 26 artış meydana gelmiştir.
  Meydana gelen kaçakçılık olayları incelendiğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre Altunhisar, Çiftlik ve Ulukışla İlçelerinde artış, İl Merkez, Bor ve Çamardı İlçelerinde ise azalış meydana gelmiştir. Kaçakçılığa konu olayların en çok Ulukışla ve İl Merkez J. K.lığı sorumluluk bölgelerinde meydana geldiği görülmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder