10 Ocak 2013 Perşembe


KÖY YOLLARINDA KARLA MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

        Niğde İl Özel İdare ekipleri köy yollarında kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
        07.01.2013 tarihinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla Çiftlik ve Ulukışla İlçeleri başta olmak üzere Bor, Çamardı ve Merkez İlçede karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. İl genelinde yedi ekip çalışmaları sürdürürken, 08.01.2013 tarihinde sabah saatlerinde kapalı olan 84 köy yolunun akşam saatlerine kadar tamamımın açılması bekleniyor.
 
        Vali Âlim Barut karla mücadele ili yaptığı açıklamasında ekiplerin belli güzergâhlara göre hareket ederek karla mücadele çalışmalarını yaptıklarını belirterek; "Kaymakamlıklarımızdan, muhtarlıklarımızdan kapalı köy yolları hakkında bilgiler alınıyor. Bu bilgiler İl Özel İdaresi'nde değerlendiriliyor ve ekipler oluşturularak ilgili köy yollarına sevk ediliyorlar. Bugün sabah saatlerinde 84 köyümüzden kapalı yol ihbarı aldık. Ekiplerimiz şu an köy yollarında kar temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar.  Şu ana kadar yaklaşık 20 köy yolu ulaşıma açıldı.
        Yollarımızın açılması ve ulaşımın normale dönmesi için ekiplerimiz başta Genel Sekreterimizin, Şube Müdürümüzün ve bilfiil makinede çalışan Personelimizin, fedakârca çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.
        Bu hızla çalışıldığında tipileme olmaması durumunda akşam saatlerinde görev alanımızdaki yolların açılmış olacağını umuyorum. Ekiplerimizin de çalışmalarını kazasız belasız gerçekleştirmesini diliyorum" diye konuştu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder