24 Ocak 2013 Perşembe


AK Parti Çamardı Danışma toplantısına ilgi büyüktü

AK Parti İlçe danışma meclisi toplantıları hız kesmeden sürüyor. Haftasonu Çiftlik ilçesinin ardından Çamardı ilçesinde de yoğun katılımlı ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Ahmet Özmen, İl yönetim kurulu üyeleri, Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile teşkilat mensupları ve il genel meclis üyeleri katıldı. Toplantı öncesinde Milletvekili Kavaklıoğlu ilçe esnafını ziyaret etti.
AK Parti Çamardı İlçe Başkanı Gafur Karaca’nın açılış konuşmasıyla başlayan ilçe danışma meclisi toplantısında daha sonra söz alan Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, başkanlığı döneminde ilçeye kazandırdıkları yatırımlardan bahsetti. Ayrıca il genel meclis üyeleri Ünal Pınar ve Sami Altunkaya da il özel idaresinin çalışmalarını anlatan birer konuşma yaptılar.
Çamardı önemli yatırımlar alıyor
AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ise konuşmasında Çamardı’nın AK Parti döneminde önemli yatırımlar aldığını, vatandaşların sorunlarını gideren ciddi projelerin hayata geçtiğini kaydetti. Özmen özellikle tarımsal sulama ve gölet yatırımlarıyla üreticilerin yüzünün güldüğünü, eğitim yatırımlarıyla da ilçenin çıtasının her geçen gün yükseldiğini belirtti. İl Başkanı Özmen, AK Parti teşkilatlarının her kademesinin kenetlenmiş durumda olduğunu özveri içerisinde çalışmalarının sürdüğünü de belirterek teşkilat çalışmalarındaki birlikteliğin ve aktif çalışma temposunun ilçe danışma meclisi toplantılarında da görüldüğünü sözlerine ekledi. Özmen ayrıca Çamardı için özel projelerin takibini sürdürdüklerinin altını çizdi.
İlçe danışma meclisi toplantılarıyla hem teşkilat mensupları hem de vatandaşlarla biraraya getiren bir fırsat olduğunu ifade eden Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Çamardı ilçesinde partimizin ilçe danışma meclisi toplantısı vesilesiyle vatandaşlarımızla buluştuk, ilçe esnafını ziyaret ettik. Çamardılılar her şeyin en iyisine, en güzeline layık. İlçe merkezinin çehresini değiştirecek TOKİ II.Etap Projesinde çok yakında start veriliyor. Belediyemiz çevre temizlik aracını teslim aldı. Çamardı ilçesinde ve köylerinde yeni tarımsal sulama ve gölet projeleri hayata geçiyor. Ören Göleti büyütülerek projelendiriliyor. Bademdere ve Çamardı’ya gölet yatırımları proje aşamasında. Çok sayıda köye kapalı sistem sulama kanalı yapılacak. Çamardı’ya biri imam hatip, biri düz, 24 derslikli iki yeni ortaokul yapılacak. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak, milletimize hizmet etmek bizde. Milletten aldığını millete sunan tek parti AK Parti'dir”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder