1 Ocak 2013 Salı


Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen’den 2013 Yılı Mesajı
Özmen, ‘’Heyecanla karşıladığımız 2013 yılının insanlık için huzur getirmesini diliyorum’’ dedi.
2013 yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Özmen; Ak Parti ,Türkiye’nin refah seviyesinin artırıp, dünya ölçeğinde hakettiği seviyeye gelmesi için 2002 yılından bu yana büyük reformlara imza atmıştır. 2013 yılında da bu çalışmalarını aralıksız sürdürüp insanların daha da huzurlu yaşamaları, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmadaki azmi devam edecektir.
Genç ve üretken bir nüfusa sahip olan ülkemizin, güçlü ordusu ve ileri demokrasisiyle artık gündem belirleyen bir ülke  konumuna gelmiştir. Ak Parti teşkilatlarının 2023  yılı hedefini gerçekleştirebilmesi için, yeni yıldaki çalışmalarımız artarak devam edecek, her geçen yıl daha da ilerlemiş bir ülke konumuna geleceğiz. Dünyanın en   büyük ekonomisine sahip ilk 10 ülke arasına girme hedefindeyiz, 2013 yılında bu anlamda çalışmalarımız sürecektir.
Ülkemizin hemen yanıbaşında Suriye, Irak başta olmak üzere Filistin gibi dünyanın birçok noktasındaki kardeşlerimizinde huzura ve barışa ulaşmalarını diliyoruz. Yaşanabilir bir dünyanın, huzurlu bir dünyanın 2013 yılında gerçekleşmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum.

                                                                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder