11 Ocak 2013 Cuma


AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebi ile bir mesaj yayınladı.
 yerel ve ulusal düzeyde mesleğini icra eden, her koşulda kamu hizmeti veren gazetecilerin bu önemli gününü kutladı. Selvi, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 "Basınımız aydınlatıcı, iyi ve doğruyu gösterici; fikir, düşünce, haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasinin en kuvvetli savunucusu olan bir güçtür. Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik mesleği, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir.
Bir ülkede demokratik sistemin güçlü temeller üzerinde yükselmesi, basın özgürlüğünün korunması ve geliştirilmesine bağlıdır. Bu görevlerin yerine getirilmesinde gazetecilerin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, basın özgürlüğünü kısıtlayan engellerin ortadan kaldırılması ve basın çalışanlarının haklarının yüksek standartlarına kavuşturulması tabi ki siyasiler olarak bizlerin asli vazifeleri arasındadır. Ben bu vesile ile şahsım ve Niğde’li hemşehrilerim adına;  "Çalışan Gazeteciler Günü"nde medyamızın tüm çalışanlarına içten sevgi ve selamlarımı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder