30 Ocak 2013 Çarşamba


TOPLUM KALKINMASINDA GÖNÜL ELÇİLERİ PROJESİ

   Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin tarafından uygulanan ve Başbakanın Eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen “Gönül Elçileri” projesi 19 Aralık 2012 tarihinde Ankara'da 81 İl Vali Eşlerinin katılımı ile başlatılmıştır.

Grant Otelde yapılan toplantıya Niğde Valisi Alim Barut'un eşi Miyase Barut, Garnizon Komutanı eşi Fatma Nayır, Niğde Belediye Başkanı eşi Şerife Akdoğan, Başsavcı eşi Nuray Akçıl, Ağır Ceza Reisi eşi Sevda Öztürk, Niğde Üniversitesi Rektör eşi  Hülya Görür, İl Emniyet Müdürü eşi Fatma Uludağ, Vali Yardımcıları eşleri, Kaymakam eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan ve Müdür Yardımcıları ile İl Müdürleri eşleri katıldı.
İlçe düzeyindeki ilk toplantımız 17 Ocak 2013 tarihinde Altunhisar İlçesinde Kaymakamlık Binası Toplantı Salonunda yapılmıştır. Bu toplantıda Altunhisar Gönül Elçileri Çalışma Ekibi oluşturulmuştur.
22 Ocak 2013 Salı akşamı Niğde Televizyonu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü temsilcileri tarafından Gönül Elçileri Projesi ve bu kapsamda Koruyucu Aile Hizmetleri ile Bakanlığın diğer hizmet alanları ile ilgili tanıtıcı mahiyette bir program yapıldı.
23 Ocak 2013 Çarşamba günü Bor İlçesi Gönül Elçileri Çalışma Ekibinin oluşturulacağı İlçe düzeyinde bir toplantı gerçekleştirildi.
24 Ocak 2013 Perşembe günü  Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda mer
keze bağlı tüm muhtarımızın katılacağı tanıtım toplantısı yapıldı.
Bu projenin amacı yuva sıcaklığı ve ana sevgisinden yoksun olan tüm çocuklar için “Her çocuk için bir aile” hedefine ulaşmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder