6 Aralık 2015 Pazar

CHP NİĞDE İLÇE KONGRELERİ TAMAMLANDI

NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER  BOR VE AKSARAY MERKEZ İLÇE KONGRESİNDE KONUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde ilinde ilçe kongreleri tamamlandı. Hafta sonu Bor ve Çiftlik İlçesinde kongreler yapıldı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Bor, Çiftlik ilçe kongreleri yansıra Aksaray İli merkez ilçe kongresine de katıldı. Bor ve Aksaray’da konuşma yaptı.
GÜRER AKSARAY MERKEZ İLÇE KONGRESİNDE KONUŞTU
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Aksaray’da halen CHP İl Başkanı Av. Doğan Coşar ile partililer karşıladı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer burada yaptığı konuşmasında 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.  İç Anadolu’da CHP oylarının durumu ile yapılması gerekenler konusunda kapsamlı bir konuşma yaptı. Gürer sorunun aşılmasında partideki sade üyeden en üst yönetime kadar herkesin aynı dili konuşarak birlikte çalışılması gereğine işaret etti.” Bizim düşünce yapımızda ötekisi yoktur” dedi. Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer “Ne ezilen Ne Ezen İnsanca Hakça bir düzen” anlayışını savunan “herkesin aşı işi olsun” diyen her soruna çözüm üreten CHP’nin gerekli oya ermesi için daha çok çalışmamızın gereği açıktır “diye konuştu. Ömer Fethi Gürer-“ Ayrışmadan, farklı partilere oy vermiş yurttaşları da düşüncemize projelerimize inandırmak ve sorunları bizim çözeceğimize onları ikna etmemiz gerekir. Düşüncemizi, yapacaklarımızı her yerde anlatmalıyız.” dedi.

Gürer, Kadınlara tanınan seçme seçilme hakkına da vurgu yaptı. Mustafa Kemal Atatürk’ün Avrupa’da daha çoğu ülkede olmayan bir hakkı o dönemde kadınlarımızın kullanmasını istemesi kadınların yaşamı için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. “Kadınlarımız gençlerimiz siyasette daha çok yer almalı sorunlarına sahip çıkmalı ”dedi. Çiftçisi, işçisi köylüsü engellisi sanayicisi esnafı ile her kesimin sorunlarını bildikleri gibi bu konuda çözüm yolları da önerdiklerini ifade eden Gürer, düşünce birliği ile “halk için halk iktidarını” kurma mücadelemize devam edeceğiz” diyerek  yurt içi ve komşu ülke ilişkilerine de değindi.” Sıfır sorunlu dış politikadan, sıfır komşuluk ilişkisine gerilediğimizi anlattı  ve çevremizde komşumuz ülke kalmadığı gibi sorunların giderek derinleştiğini de ifade etti. Gürer uygulanan sansür ve baskı politikaları hakkında da düşüncelerini açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder