12 Aralık 2015 Cumartesi

NİĞDE TURİZMİ İÇİN, SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN


NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Ömer Fethi Gürer ziyaretlerine devam ediyor. Bor, Çiftlik, Yıldıztepe, Kayırlı, Gösterli, Azatlı, Kömürcü, Hasköy’de vatandaşlarla görüşen Gürer,  çalışmalarını anlatıp yapılması gerekenler üzerinde konusunda konuştu.
Niğde CHP il Kongresinden sonra Niğde il protokolü ve belediye başkanları ile Demokratik Kitle Örgütlerini ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer sorunların çözümü için herkes ve herkesim ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi.
Niğde’nin başlıca sorunları IPARD,Havalanı,Akkaya Barajı,Hızlı tren,Üretici sorunlarını  ilgili bakanlara soru önergesi olarak verdiğini ve yanıt beklediğini belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde turizminin canlanması adına da bir dizi girişimde bulunacağını da söyledi.
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer TBMM si çalışmalarından zaman buldukça Niğde’de ziyaretlerine devam edeceğini belirtip sorunları yaşayanların anlatımı ile dinlemek ve çözüm için çalışmak  görev sürecince hedefimdir”dedi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder