20 Aralık 2015 Pazar

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO), KOSGEB Niğde Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin sertifikaları NiTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen bir programlara eğitim katılımcılarına verildi.
Programa, NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, NiTSO Meclis Başkanı Mehmet Ayduğan, NiTSO Meclis Üyeleri, KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürü M.Haşim Karaman, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Toköz, Ahiler Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Serhat Taşdemir ve kursiyerler katıldılar.
Programın açılış konuşmasını yapan NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu;“Küreselleşen dünyada rekabette baş aktör olabilmenin temel unsurlarından birisi girişimciliği teşvik etmektir ve bu anlamda biz, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gerek ülkemiz gerekse ilimiz açısından girişimciliği bir hayli önemsiyoruz.
Bu düşünceden hareketle KOSGEB Niğde Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız.
Bu girişimcilik eğitiminin düzenlenmesinde emeği geçen KOSGEB Müdürlüğü’ne, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'ne ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne teşekkürlerimizi sunuyor, yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Program, katılımcıların sertifikalarını almaları ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder