31 Aralık 2017 Pazar

VALİ ŞİMŞEK, ÇİFTLİK İLÇESİNDE HASTALARI VE GÜVENLİK GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ
Çiftlik Devlet Hastanesi ve Diyaliz Ünitesinde tedavi gören hastalarla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek asker ve polislere yeni yıl öncesi görevlerinde başarılar diledi.
Çiftlik Kaymakamı Çağlar Partal, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu birlikteliğinde gerçekleştirdi ziyarette ilk olarak Çiftlik Devlet Hastanesine giden Vali Yılmaz Şimşek, hastane yöneticilerinden Tedavi gören hastaların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Ziyaret esnasında hastalarla uzun süre sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, geçmiş olsun temennisinde bulunarak; acil şifalar diledi.
Ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Kolluk kuvvetlerimizin, Vatandaşlarımızın yeni yıla girerken huzur ve güvenliği için 24 saat esasına göre hizmet verdiğini belirtti.
Vali Yılmaz Şimşek konuşmasının devamında “2018 yılına sayılı günler kala gerek Emniyet Müdürlüğümüzün gerekse Jandarma Komutanlığımızın tüm birimleri vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği sağlamada önemli bir hizmet veriyor. 2017 yılı, kolluk kuvvetlerimizin özverili çalışmaları neticesinde güvenli ve huzurlu bir şekilde geçti. 2018 yılının da Niğde’miz ve ülkemiz için böyle geçmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder