19 Mayıs 2018 Cumartesi


19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI NİĞDE’DE COŞKUYLA KUTLANDI
Bu yıl 99’uncusunu kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Niğde Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen çenk sunma töreni ile başladı.
Vali Yılmaz Şimşek’in katılımı ile gerçekleştirilen kutlamalar, çelenk sunma töreninin ardından 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan programla devam etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa, Vali Yılmaz Şimşek, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet ve Komisyon Başkanı Osman Soydal, Protokol Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katıldı.
Öğrenciler tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabının okunması ile devam eden programda Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri, halk oyunları gösterisi yaptı.
Çeşitli etkinlik ve gösterilerin izleyicilere sunulduğu program, yine öğrenciler tarafından “19 Mayıs” isimli şiirin okunması, jimnastik ve tekvando gösterileri ile son buldu.
Programın ardından Vali Yılmaz Şimşek, programın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelini ve öğrencileri tebrik etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder