15 Mayıs 2018 Salı


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK SİYASİ PARTİLERİN İL BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Vali Yılmaz Şimşek Başkanlığında Siyasi Parti İl Başkanlarının da katıldığı Seçim Güvenliği Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.
 24 Haziran'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi amacıyla düzenlenen toplantıya, Vali Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit,  İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu ve Siyasi Partilerin İl Başkanları katıldı.
Toplantıda, seçim öncesi ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak Mülki İdare Amirleri ile polis ve jandarma teşkilatı ile seçim güvenliği için gerekli toplantıların yapıldığını belirten Vali Yılmaz Şimşek, bu kez de Siyasi Parti İl Başkanları ile seçim öncesi değerlendirmelerde bulunmak üzere toplandıklarını ifade etti.
İlgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken yasal sorumlulukların konuşulduğu toplantıda İlgili kanunlar çerçevesinde tüm siyasi partilerin valilik ile ilgili olan talep ve önerilerinin dikkate alınacağını dile getiren Vali Yılmaz Şimşek, seçime girecek partilere başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder