12 Mayıs 2018 Cumartesi


OKURYAZARLIK KURSİYERLERİ SERTİFİKA ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan’ıın himayelerinde ülke genelinde başlatılan Okuryazarlık seferberliği kapsamında açılan kursu başarıyla tamamlayan 10 kursiyer, sertifikalarını düzenlenen törenle Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ‘ten aldılar.
Niğde Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu’nda düzenlenen törene Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu ve Eşi Fatma Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Kurum Müdürleri, Okul Yöneticileri, Kursiyerler ve yakınları katıldı.
Sunuculuğunu kursiyerlerin yaptığı törende, “Okuma yazma kursunu bitiren kursiyerlerimizin sevinci bizim sevincimizdir” diyen Vali Yılmaz Şimşek, “Burada onların mutluluğuna ortak olmak üzere bir araya geldik. İnşallah kazanmış oldukları becerilerini bundan sonra da devam ettirerek daha da geliştirecekler" dedi.
İl Genelinde Toplam 231 Kurs açıldığının altını çizen Vali Yılmaz Şimşek, bu kurslara toplam 2882 kursiyer katıldı. Bunların 301‘i Erkek 2681‘i Kadın kursiyerdir. Bu kurslardan 65 kursumuz tamamlanmış olup 1000 kursiyerimiz belge almaya hak kazanmıştır. Tüm kursiyerlerimizi canı gönülden kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Kursiyerlerin şiirler okuduğu tören sonunda Vali Yılmaz Şimşek ve Eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek ‘ten sertifikalarını alan kursiyerler sevinçlerini havaya kep atarak gösterdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder