5 Mayıs 2018 Cumartesi


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Niğde merkezde Ata Sanayi ve Eski Sanayi sitelerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, buralarda faaliyet gösteren işletmeleri tek tek gezerek; esnaflarla sohbet etti. Sorun, görüş ve talepleri dinledi.
İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Turgut Taygur’un hazır bulunduğu ziyaretlerin ilkine Ata Sanayi Sitesi ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek, sanayi sitelerinin durumu ve meslek sektörleri ile ilgili iş kolu çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde karşılaştıkları sorunlarla ilgili esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek, herhangi bir konuda esnaflara kapılarının her daim açık olduğunu ifade ederek; esnaflara bereketli bol kazançlar temennisinde bulundu.
Ziyaretlerine eski sanayi sitesi ile devam eden Vali Yılmaz Şimşek, sanayi sitesi içerisinde bulunan çay bahçesinde site sakinleri ile bir araya geldi.
Burada site sakinleri ile gerçekleştirdiği toplantıda Sanayi esnafını; emekle, alın teriyle işini yapan kesim olarak nitelendiren Vali Yılmaz Şimşek;  “Küçük sanayilerin, memlekete gerçekten önemli katkılar yaptığını biliyorum. Hem istihdam hem hizmet anlamında sanayi sitemiz, bizim için çok önemli. Bu anlamda, sizlerin sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. İnşallah elbirliğiyle yaşanan sorunların üstesinden geleceğiz” ifadelerine yer verdi.
Esnafla yaptığı toplantının ardından Marangozlar Odasını ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, yine site içerisinde faaliyet gösteren marangozlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sanayi sitesi esnafları ise Vali Yılmaz Şimşek’e teşekkür ettiler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder