11 Mayıs 2018 Cuma


YEŞİLGÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANI DÜZENLENEN TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLANDI
08.05.2018 tarihinde makamında uğradığı menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden Niğde Merkeze bağlı Yeşilgölcük Kasabası Belediye Başkanı Hakkı Şengül, Vali Yılmaz Şimşek’in katılımı ile Yeşil Gölcük Belediyesi önünde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
                Gerçekleştirilen törene Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekili AKDENİZ- PA Komisyon Başkanı Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kaymakamlar, Protokol Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Merhum Hakkı Şengül’ün  ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ile başlayan tören, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Merhum Hakkı Şengül’ün özgeçmişin okunması ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin’in konuşması ile devam etti.
Törende konuşan Vali Yılmaz ŞİMŞEK ise Yeşilgölcük Belediye Başkanı Merhum Hakkı Şengül’e Allah’tan rahmet; ailesine ve tüm Niğdelilere başsağlığı dilediği sözlerine şöyle devam etti; “Bugün kasabamızda acı bir kayıp var. Dün, makamında uğradığı menfur saldırı sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanımız merhum Hakkı Şengül’ü ahiret yolculuğuna uğurlamak üzere bir araya geldik.  Öncelikle yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınadığımı ifade etmek istiyorum. Ben, Vali olarak değerli Başkanımı tanımaktan çok mutlu oldum. Daha önce birçok kez Yeşilgölcük kasabamızı ziyaret ettik. Başkanımızın çalışmalarını yakından gördük. Çok gayretli, İşlerini azimle takip eden, bizimle diyaloğu son derece iyi bir çalışma arkadaşımızdı.
Bazı ölümler vardır ki özel ölümlerdir. Bu ölümlerde bir taraftan yüreğimizde derin bir acıyı hissederken bir taraftan da gönlümüzde büyük bir gururu yaşarız. Şu andaki duygularımız da işte bu şekildedir. Acımız da büyüktür gururumuz da büyüktür. Çünkü Belediye Başkanımız herkes tarafında çok sevilen ve sayılan bir kişilikti. Aynı zamanda da görev aşkıyla yanıp tutuşan bir başkanımızdı. İnanıyorum ki onun hizmetleri ve yaptığı çalışmalar hiçbir zaman unutulmayacak ve bundan sonraki nesiller tarafından da her zaman hatırlanacaktır. Nitekim başkanımız görevi başında hayata veda etti. Biz inanıyoruz ki onun makamı çok daha yüce olacaktır. Şehitlik makamına erişmiş olacaktır.
Bu duygularla kıymetli Başkanımıza Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm Niğdeli hemşerilerime başsağlığı diliyorum” Dedi.
Yeşilgölcük Belediyesi önünde düzenlenen tören sonrası Kurs Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yeşilgölcük Belediye Başkanı Merhum Hakkı Şengül’ün naaşı kasaba mezarlığına defnedildi.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder