6 Mayıs 2018 Pazar


NİĞDE 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Niğde Belediyesi tarafından düzenlenen 3'ncÜ Kitap Fuarı törenle açıldı.
Ömer Halisdemir Meydanı'ndaki etkinlikte 170 yayınevi stant açtı. 13 Mayıs’a kadar devam edecek programda 130 yazar okurla buluşacak.
 Niğde Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce Niğde’de üçüncü kez gerçekleştirilen Kitap Fuarının açılışına Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, NİTSO Başkanı Şevket Katırcıoğlu yazarlar, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
4 Mayıs ve 13 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak fuarda tanınmış birçok ünlü yazar Niğdeli sevenleriyle buluşacak. İmza günlerinin, konferansların da yapılacağı kitap fuarında 7’den 70’e hitap eden kitaplar okurlarla bir araya gelecek. Kamuoyunun yakından tanıdığı isimler kitap fuarında söyleşi ve imza günlerine katılarak kitapseverlerle bir arada olacak. Aralarında Kahraman Tazeoğlu, İlber Ortaylı, Mete yarar gibi ünlü isimlerin olduğu fuarda 50’den fazla yazar okurlarıyla buluşacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder