9 Ekim 2018 Salı

JANDARMA EKİPLERİNDEN KEMERHİSAR DA ŞOK DENETİMLER 

      Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Bor İlçesi Kemerhisar beldesinde bulunan 3 adet içkili eğlence yerlerinde yapılan denetim ve kontroller sonucu; 164 şahsa ait kimlik sorgusu yapıldığı ve 2 yoklama kaçağı olarak aranan şahısın yakalandığı belirtildi.
     2 iş yerine sigara içilmesinden dolayı 3.600 TL. idari para cezası, 1 iş yerine 240 TL. vergi cezası işlemi uygulandı., E.S. isimli şahsa ait 1 adet 9 mm tabanca ile 7 adet dolu fişek ele geçirilerek 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan, H.E. isimli şahsa ait çantada yapılan aramada 1adet uyuşturucu hap ele geçirildi ve “Kullanmak Amacıyla Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kabül Etmek” suçundan,Azerbaycan Uyruklu G.Ç. isimli şahıs hakkında idari işlem yappıldı.
     Pasaportunda sahte giriş mührü bulunması nedeniyle “Resmi Belgede Sahtecilik” suçu nedeniyle adli işlemler başlatıldı.,  Ayrıca İzinsiz Çalışan ve vize ihlali bulunan 1 Rus Uyruklu, 3 Gürcistan Uyruklu ve 5 Azerbaycan uyruklu şahıslar hakkında idari işlemlere başlanıldı. 3 Azerbaycan uyruklu şahsın sınır dışı edilmesi ile ilgili işlemler İl Göç İdaresi tarafından yürütülmektedir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder