15 Ekim 2018 Pazartesi

 VALİ  ŞİMŞEK BOZKÖY BELDESİNDE VATANDAŞLARLA 
BİR ARAYA GELDİ


llçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerine hafta sonları da devam eden Vali  Yılmaz Şimşek, Çiftlik İlçesine bağlı Bozköy Belediyesinde belde sakinleri ile bir araya gelerek sorun, görüş ve önerileri dinledi.
Bozköy kasabasına ziyareti öncesi Çiftlik İlçe merkezinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi ve İmam Hatip Lisesi ile okul pansiyonlarında incelemelerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulların eğitim durumu, kapasitesi, fiziki şartları hakkında bilgi aldı.
Merkezde bulunan okullardaki incelemelerini tamamlayan Vali Yılmaz Şimşek, Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İlgili kurum müdürleri birlikteliğinde Bozköy Belediyesini ziyaret ettiler.
Belediye Binasında Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlarla düzenlenen toplantıda bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli’den kasabanın genel durumu hakkında bilgi aldı.
Ulaşım, eğitim, sağlık gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Vali Yılmaz Şimşek Muhtarlar ve Vatandaşlar tarafından kendisine iletilen sorunların biran öne çözüme kavuşturulması noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Belediyede gerçekleştirilen toplantı sonrası beldede bulunan okulları tek tek gezerek incelemede bulunan Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra Şehit Er Ahmet Can’ın baba ocağını ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder