20 Ekim 2018 Cumartesi


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK ALTINORDU FUTBOL KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ
Marka Kent Niğde Projesi tanıtım toplantısı için gittiği İzmir’de bir takım ziyaretlerde bulunan Vali Yılmaz Şimşek, Altınordu Futbol Kulübünü ziyaret ederek; Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Kulüp Yönetimi ve antrenörlerle bir araya geldi.
Gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek Altınordu Torbalı Metin Oktay Yerleşkesindeki tesislerde incelemelerde bulundu.
Ziyaret esnasında kendisine 51 numaralı forma ve Niğde Anadolu FK Kulübünün rozeti hediye edilen Vali Yılmaz Şimşek yaptığı değerlendirmede; “Öncelikle ülkemiz futboluna çok büyük katkısı olduğunu düşündüğüm Altınordu Futbol Kulübünü ziyaret etmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Altınordu tesisleri ve buradaki genç yetenekler, ülkemiz için çok büyük bir şans.
Her şeyde olduğu gibi ülkemizin yerli futbolcu yetiştirmesinin oldukça önemli olduğu kanaatindeyim. Anadolu coğrafyasında sayısız yetenek keşfedilmeyi bekliyor. İyi bir eğitimle dünyadaki birçok kulüp oyuncusundan daha yetenekli futbolcuların Altınordu Kulübünden çıkacağına şüphem yok. Eminim futbolcu fabrikası olan kulübümüz bunu ziyadesiyle başarıyordur.
Gördüğüm kadarıyla Altınordu'da ülkemizin her yerinden genç yetenekler var. Türk futbolunun yarınları adına gerçekten çok mutlu oldum, yarına dair umutlarım arttı. Bu misyonu layıkıyla yerine getiren başta kulüp başkanımız Seyit Mehmet Özkan'a ve tüm emeği geçenlere Milletimiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyorum.
Bilindiği üzere bu kulübümüz geçtiğimiz aylarda Niğde Belediyespor Kulübünü satın aldı, adını da Niğde Anadolu Futbol Kulübü olarak değiştirdi. Ümit ediyorum ki Niğde Anadolu Futbol Kulübüz de aynı misyonla yoluna devam eder. Genç yetenekler yetiştirir, ülkemiz ve dünyanın çok sayıda büyük kulüpleri ile başarılı transferlere imza atar. Avrupa’nın ve dünyanın futbolcu fabrikası olur” ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder