30 Ekim 2018 Salı



Rektör Kar, Niğde Milletvekillerini Ziyaret Etti

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Ankara’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret kapsamında AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i makamlarında ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında; Niğde Milletvekillerini tebrik ederek başarılar dileyen Rektör Kar, Üniversitede yapılan çalışmalar ve projelerin yanı sıra Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin akademik gelişim ve başarıları hakkında da bilgiler aktararak fikir alışverişinde bulundu.
Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer ise nazik ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür ederek, üniversiteyi layık olduğu noktaya taşımak adına yapacakları çalışmalarda kendilerine destek olacaklarını ifade etti.
Üniversiteye ve Niğde’ye hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ise bu kutlu yolda yürümeye ve çaba göstermeye devam edeceğini belirterek, göstermiş oldukları destekten dolayı Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin ve Ömer Fethi Gürer’e teşekkür etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder