19 Mayıs 2019 Pazar


Niğde’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, mehter takımı eşliğinde vatandaşların Cumhuriyet Meydanından 5 Şubat Spor Salonuna kadar kortej halinde yürümesi ile devam etti.
Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Baro Başkanı Osman Çimen, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Öğrenciler ve Çok Sayıda vatandaşın katıldığı 5 Şubat Spor Salonundaki program saygı duruşunda bulunulması İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Boduroğlu’nun yaptığı kutlama programında, öğrenciler tarafından şiir okundu.

Gençlik merkezi üyelerince halk oyunlarının oynandığı program, sporcuların gösterileri ile devam etti.

Kutlama programının sonunda 2018- 2019 tarihleri arasında uluslararası ve ulusal müsabakalarda dereceye giren sporcular, ödüllerini Vali Yılmaz Şimşek ve Protokol üyelerinden aldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder