16 Mayıs 2019 Perşembe


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK’İN 15 MAYIS HAVA ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gurur abidesi Hava Kuvvetlerimiz, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında en etkin rol üstlenerek Ülkemizin ve Milletimizin gurur kaynağı olmuştur.
Üstlendikleri zor ve önemli görevleri ifa eden hava şehitlerimiz yüksek görev anlayışı ve vatan sevgisiyle hiç çekinmeden canlarını feda etmişlerdir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün  “ İstikbal Göklerdedir ve “Göklerine sahip çıkamayan uluslar bağımsız olamazlar” sözlerini kendilerine rehber edinen Hava Kuvvetlerimiz, sürekli kendini yenileyip teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek en üst biriminden en alt birimine kadar aldıkları eğitimlerle görevlerini en iyi şekilde yerine getirmekte; şehitlerimizin kanlarıyla sulayarak kazandıkları vatan topraklarımızın korunmasında üstün konumda savunma gücümüz olarak görev yapmaktadır.
Ay yıldızlı bayrağımızı göklerde gururla taşıyan Türk Hava Kuvvetleri dünyada barış ve istikrarın sağlanabilmesi amacıyla, diğer ülkelerle girişilen işbirliklerinde de ülkemizi başarıyla temsil etmektedir
Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Hava Kuvvetlerinde görev yapan askerlerimize ve ailelerine de selâm ve sevgiler sunuyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder