18 Mayıs 2019 Cumartesi

Şehidimiz Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün Son Yolculuğuna Uğurlandı
Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Özeker Hudut Karakolunda görevliyken şehit olan Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün, Niğde Merkez Kayırlı Köyünde ikindi namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
 
Köy meydanında düzenlenen törene Vali  Yılmaz Şimşek, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir,  Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Kırıkkale Mühimmat  Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Şehidimizin ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen törende kılınan cenaze namazının ardından Şehidimiz Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün’ün naaşı, kortej eşliğinde köy mezarlığına getirilerek dualarla defnedildi.  Defin merasiminin ardından Şehidimiz Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün için askerler saygı atışı yaptı.

Şehidimizin tabutuna sarılı Türk Bayrağını ve Şehidimizin fotoğrafını ailesine takdim eden Vali Yılmaz Şimşek ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, daha sonra Şehidimizin baba ocağına giderek taziye dileklerini ilettiler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder