12 Mayıs 2019 Pazar

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK VE EŞİ DR.ÇİĞDEM OLGUN ŞİMŞEK’İN

 ANNELER GÜNÜ MESAJI

Karşılıksız sevgi ve şefkatle sağlıklı nesillerin yetiştirilesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyıp, her koşulda sıcaklığını yanımızda hissettiğimiz en değerli varlıklarımızdır.
Annelik duygusu yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen dünyanın en güzel ve yüce duygularından biridir. Toplumların temel taşı olan aileyi bir arada tutan, gelecek nesillerin en iyi yetiştirilmesinde büyük özveri gösteren annelerimiz aynı zamanda geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik eden ilk öğreticilerimizdir.
Merhametin ve sevginin tükenmez kaynağı annelerimiz için bu gün bize düşen görev, onların ne denli vazgeçilmez varlıklarımız olduklarını, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanında olduğumuzu göstermek olmalıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınlarımızın “Anneler Günü ”nü kutluyor, selam ve saygılarımızı sunuyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder