3 Aralık 2019 Salı


Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası Başladı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Merkez Yerleşkesinde uluslararası öğrencilerin birbirleri ile olan diyaloglarının geliştirilerek kültürlerin harmanlanmasını sağlamak amacı ile "Uluslararası Öğrenciler Futbol Turnuvası" gerçekleştirildi.
15 farklı ülke vatandaşı (Türkiye, Kosova, Somali, Suriye, Endonezya, Pakistan, Türkmenistan, Afganistan, Irak, Kazakistan, Azerbaycan, Nijerya, Sudan, Ruanda ve Moritanya) öğrencilerinden oluşan 16 takımın yer aldığı ve 4 grupta 4'er takımın mücadele edeceği müsabakalar, Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesi halı sahasında halka açık olarak gerçekleştiriliyor.
Türkiye, Kosova, Somali, Suriye, Endonezya, Pakistan, Türkmenistan, Afganistan, Irak, Kazakistan, Azerbaycan, Nijerya, Sudan, Ruanda ve Moritanya'lı öğrencilerden oluşan takımların yer aldığı 4 grupta 4'er takımın mücadele edeceği müsabakalar sonunda, grubunu ilk sırada bitiren takımlar 25, 26 ve 27 Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak olan yarı final karşılaşmalarında finale çıkmak için karşı karşıya gelecekler.
Final müsabakası ise 5-6 Aralık 2019 tarihinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Merkez Yerleşkesi halı sahasında gerçekleşecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder