24 Kasım 2020 Salı


 Belediyeden Öğretmenlere Anlamlı Etkinlik

Niğde Belediyesi, 24 Kasım Öğretmen Günü dolayısıyla Niğde’de görev yapan 3 bin 422 öğretmen için fidan dikti.

Niğde Belediyesi tarafından önceki sene başlatılan Öğretmenler Hatıra Ormanı projesi kapsamında, bu sene de şehirde görev yapan öğretmenler için Kent Orman'ında fidan dikildi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, törende yaptığı konuşmada, öğretmenlerin gününü kutladı.

Belediye olarak Niğde’de görev yapan öğretmenler için fidan diktiklerini belirten Özdemir, şunları kaydetti: "Kampanyayla öğretmenlerimiz gelecek nesillere nefes olsun istiyoruz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi gelecek nesiller öğretmenlerimizin eseri olacak. Öğretmenlerimiz, hem gelecek nesilleri hem de milletimizin ve ülkemizin geleceğini şekillendirecek. Bu kampanyayı geçen sene başlatmıştık, bu sene de öğretmenlerimizin adına birer fidan dikiyoruz, 3 bin 422 fidanı toprakla buluşturuyoruz.. Bizleri yetiştiren öğretmenlerimize minnettarız. Niğdemizin ve güzel ülkemizin her köşesinde mesleklerini icra eden öğretmenlerimizin gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Törene, Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Prof. Dr. Muhsin Kar, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve öğretmenler katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder