28 Kasım 2020 Cumartesi

Diş Hekimliği Fakültesine Ziyaret


 Niğde Milletvekili Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu ve Niğde Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’yle ilgili hazırlıkları yerinde inceledi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversite de yürütülen çalışmalar hakkında Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e bilgiler vererek ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Protokol Üyeleri Diş Hekimliği Fakültesinde İncelemede Bulundu

Ziyaret programının ardından Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü Diş Hekimliği Fakültesinin, hasta kabul, muayene, öğrencilerin klinik becerilerini geliştirecekleri preklinik ve fantom laboratuvar ile derslikleri ve idari kısımları gezerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarete ayrıca, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan da eşlik etti.

Programa eşlik eden Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Doç. Dr. Kubilay Akçaözoğlu ve tadilat işlemlerinde görev alan teknik personeller de incelemelerde bulunan heyete ayrıca bilgiler verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder