21 Kasım 2020 Cumartesi

TÜGVA Genç Türkiye Kongresi


 

TÜGVA  Genç Türkiye Kongresi ve yaz okulu ödül töreni düzenlendi

Vali Yılmaz Şimşek, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen Genç Türkiye Kongresi ve yaz okulu ödül törenine katıldı.

Niğde İl Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Genel Başkan Yardımcıları İbrahim Beşinci ve Okan Özer, kurum müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ödül töreni programı, TÜGVA Niğde İl Başkanı Burak Yaşar ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun konuşmaları ile devam etti.

Vali Yılmaz Şimşek ise programda yaptığı konuşmasında, toplumların ve ülkelerin geleceğe yönelik yapacakları en önemli yatırımın gençlere yaptıkları yatırım olduğunu söyledi.

Gençlerini ve çocuklarını en iyi şekilde geleceğe hazırlayan ülkelerin istikbalinin daha parlak olacağına vurgu yapan Vali Yılmaz Şimşek, Hızla gelişen bilgi ve teknolojiye sahip ülkelerin, büyük bir rekabet üstünlüğü yakaladığını vurgulayarak, "Ülke olarak daha güçlü olabilmemiz, gençlerimizin bilgili, donanımlı, birikimli olarak yetişmesine bağlıdır. Gençlerimizi bu şekilde yetiştirebildiğimiz takdirde ülke olarak, dünya ile rekabet edebileceğiz ve daha çok üreten ülke konumuna gelebileceğiz. Gençlerimizi sadece müspet ilimler noktasında değil aynı zamanda onları, milli ve manevi değerlerini de özümseyen dinini, diyanetini bilen, ahlaklı gençler olarak yetiştirmemiz de çok önemli. İşte bu anlamda TÜGVA, çok önemli bir misyonu yerine getiriyor. Bu amaç doğrultusunda ülkemizin dört bir yanında ve ilimizde çalışmalar yürütüyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Yılmaz Şimşek ve TÜGVA Genel Başkanı Sayın Enes Eminoğlu yarışmada, sosyal medya alanında Türkiye birinci olan Niğdeli lise öğrencisi Ali Güven Gençer'e ödülünü birlikte verdi.

 Program, online yaz okulunda dereceye giren ortaokul öğrencilerine protokol üyelerince ödüllerini vermelerinin ardından son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder