21 Kasım 2020 Cumartesi


 Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Niğde’ye Geldi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Tarihi Yapılarda Devam Eden Çalışmaları İncelemek Üzere Niğde’ye Geldi

Niğde de bulunan tarihi ve kültürel mekânlarda devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek üzere Niğde’ye gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, ziyaretlerinin ilkini Niğde Valiliğine gerçekleştirdi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve beraberindeki heyet eşliğinde Vali Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Vali Yılmaz Şimşek ile ilin tarihi ve kültürel varlıkları hakkında bir süre sohbet etti.

Vali Yılmaz Şimşek,  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Ahmet Misbah Demircan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini  belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerine Niğde Belediyesi ile devam eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Ahmet Misbah Demircan daha sonra restorasyonu devam eden Fesleğen ve Sungurbey Camii'nde incelemelerde bulundu.

Alaaddin Cami, Vakıf İşhanı, Ak Medrese, Bedesten, Niğde Kalesi koruma ve yenileme alanı, Bor Hamamı ve Kemerhisar Su Kemerlerindeki incelemelerinin ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Ahmet Misbah Demircan, Vali Yılmaz Şimşek ve birlikteliğindeki heyetle 15 Temmuz Kahramanı Şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder