4 Haziran 2013 Salı

KALDIRIMDA YÜRÜYEN VATANDAŞ RAHAT BİR NEFES ALACAK

ALİAĞA BELEDİYESİ, KALDIRIM İŞGALİNE KARŞI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ALİAĞA BELEDİYESİ’NDEN KALDIRIM DENETİMLERİ

 Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentte yaya trafiğini rahatlatıcı nitelikte çalışmalar yapmaya devam ediyor. İşyerlerinin kaldırımlara koyduğu ürünlerin kaldırılarak, Vatandaşların kaldırımları rahat kullanması için Zabıta ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Denetimlere esnaf ve vatandaş da destek veriyor.

ZABITA EKİPLERİ İŞ BAŞINDA
Aliağa belediyesi, işyerleri tarafından kaldırımların masa, sandalye ve ticari ürünlerle kapatılmaması için çalışma başlattı. Aliağa Belediyesi Zabıta ekipleri başlattıkları denetimlerde esnafa yolların ve kaldırımların ticari ürünlerle işgal edilmemesi konusunda bilgi vererek yasal uyarılarda bulunuyor. Cadde ve sokaklarda taşıt yollarının ticari ürünlerle işgal edilmemesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri de Zabıta denetimlerine destek verdi.

İŞYERLERİNE KALDIRIM İŞGALİ UYARISI
Onar Kutlar Caddesi, İzmir Caddesi ve Fevzipaşa Caddesinde yapılan Denetimlerde esnafa, kaldırımların ve taşıt yolunun üzerine ticari eşya, masa, sandalye, duba gibi ürünlerle işgal edilmemesi uyarısı yapıldı. Esnafın düzenlemeye uymaması halinde yasal işlem yapılacağı tebliğ edildi. Denetimler İstiklal Caddesi’nde devam edecek. Denetimlerde esnafın belediye ekiplerinin uyarılarını hemen dikkate alarak kaldırımlardaki ticari ürünleri işyerlerinin içine aldığı görüldü.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN
Aliağa Belediyesi’nin yaya trafiğini rahatlatmak ve vatandaşların zorlanmadan alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla başlattığı denetimler en çok vatandaşı sevindirdi. Belediyenin denetimlerini sürdürmesini isteyen vatandaşlar, “Kaldırımlarda rahatlıkla yürünürse bu esnafın da yararına olur. Çarşıda Daha rahat gezip alışveriş yapılabilir. Uygulamanın çok yararlı olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuşuyor.



--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder