4 Haziran 2013 Salı


SEÇİM SÜRECİ GÜNDEMDE
Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Niğde Bölge koordinatörü  Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım , haftasonu seçim süreciyle alakalı Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve İl Yerel Yönetimler Başkanı Ali Dede Tekin eşliğinde yapılan temaslarda bulundu.
Niğde il yönetimi, Bor ilçe yönetimi, Altunhisar ilçe yönetimi, Niğde İl Belediye Ak Parti Grubu, Bor ilçe Belediyesi Ak Parti Grubu, Altunhisar ilçesi Belediye Ak parti Grubu yönetimleriyle biraraya geldi  ve seçim süreciyle alakalı önemli değerlendirmeler ve fikir alışverişinde bulunuldu. 
Niğde’de ilk önce İl Yönetimiyle özel bir toplantı yapan H.Hami Yıldırım daha sonra Belediye Meclis Grubuyla bir toplantı yaptı .
Niğde il belediye grubunda yaptığı değerlendirmelerde, belediyenin 4 yıllık çalışmalarını Belediye Başkanından dinledi. Seçimlerde taahhüt edilipte yapılamayan hizmetler varmı diye araştırdığında , taahhütlerin yerine getirildiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel merkez olarakta, Belediyenin projeleri ve yapılması gerekenler hakkında destek vereceklerini bahsederek, başta Belediye Başkanı olmak üzere Belediye Meclis üyeleri ve çalışanlarına başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder