15 Haziran 2013 Cumartesi

VALİLİK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI


23 Mayıs 2013 tarihinde başlayan Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası 12 Haziran 2013 Çarşamba günü yapılan final müsabakaları sonrasında kupalar sahiplerini buldu. Final müsabakalarında Açık Cezaevi Müdürlüğü şampiyon olurken, Niğde Belediyesi ikinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü üçüncü ve Faik Şahenk Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi dördüncü oldu. Maçın bitiminden sonra kupa törenine geçilerek sezonun son şampiyonu Açık Cezaevi kupasını Vali Âlim Barut’un elinden aldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Kurumlar arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası Ödül Töreni ile ilgili açıklama yaptı; Her yıl geleneksel olarak organize edilen kurumlar arası Valilik kupası voleybol turnuvasına bu yıl 23 kurumun katıldığını ve final müsabakalarının ardından kupaların sahiplerini bulduğunu söyledi.

Kupa töreninde dereceye giren kurumlara Katılım Belgesi, Başarı Belgesi ve Kupaları başta Vali Âlim Barut olmak üzere Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Özel İdare Genel sekreteri Ali Nebol, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Açık Cezaevi Müdürü Murat Yılmaz ve Voleybol İl Temsilcisi Yusuf Biltekin verdiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder