5 Haziran 2013 Çarşamba

VALİ BARUT İLÇE GEZİLERİNE ULUKIŞLA İLÇESİ İLE DEVAM ETTİ

Vali Âlim BARUT beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Ufuk NAYIR, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan ULUDAĞ, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali NEBOL, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Murat TÜRKMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet AKAYCAN ile beraber Ulukışla İlçesini ziyaret ederek burada Belediye Başkanları ve Muhtarlarla toplantı yaptı.
Ziyaret heyetini Kaymakamlık önünde Ulukışla Kaymakamı Fehmi LİKOĞLU, Ulukışla İlçe Jandarma Komutanı, Ulukışla İlçe Emniyet Amiri başta olmak üzere Ulukışla İl Genel Meclis Üyeleri Belde Belediye Başkanları, Köy Muhtarları ve İlçe Protokol mensupları karşıladı. Karşılamanın ardından Vali BARUT ve beraberindekiler İlçe Kaymakamlığı ziyaret ederek yeni göreve başlayan Kaymakam LİKOĞLU'na nezaket ziyaretinde bulundular.
Heyet daha sonra muhtar ve belediye başkanları ile tarihi Mehmet Paşa Kervansarayı Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Toplantının açış konuşmasını yapan Vali Âlim BARUT; gerçekleştirdikleri ziyaretin ve toplantının herhangi bir programa bağlı olmadığını vurgulayarak, toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulacağını ve hasbihal edileceğini belirterek şunları söyledi; “Bildiğiniz üzere her yıl rutin olarak ilçe gezilerini yapıyoruz. Bu yıl genişletilmiş bir kadroyla bu faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Burada Özel İdare eksenli olmak üzere İlimizin Daire Amirleri ile sizleri buluşturduk. Arkadaşlarımız sizlere kendi sorumluluk alanlarında bilgi verecekler. Siz de, varsa görüş ve talepleriniz bizlere aktaracaksınız" dedi.
Vali Âlim BARUT daha sonra tüm İl Müdürlerine, Kaymakamlık Makamına, İl Genel Meclis makamına söz hakkı vererek toplantıya katılan katılımcıları ilgili oldukları kendi görev sorumlulukları hakkında bilgilendirmesini istedi. Bu çerçevede tüm İl Müdürleri Ulukışla İlçesi özelinde değerlendirmede bulundular.

Ulukışla İlçe Kaymakamı LİKOĞLU, toplantıda yaptığı konuşmasında gerek Sayın Valimiz Âlim BARUT'u ve gerekse İl İdare Kurulu Üyelerini İlçelerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder