6 Haziran 2013 Perşembe

     İLKYAR VAKFI GÖNÜLLÜ ÜYELERİ ÇAMARDI YİBODAYDI   
                Yatılı Bölge Okullarına Destek Projesi kapsamında Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesinde bulunan İLKYAR vakfı gönüllü üyeleri Mehmet Akif Ersoy YİBO'yu ziyaret etti.                                                                                                                                                        
  Vakıf başkanı Prof. Dr. Hüseyin VURAL Mersin üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Ata TEZBAŞARAN Emekli Prof. Dr. Ayşe Öcal ile Türkiye'nin değişik üniversitelerinden gelen 47 gönüllü öğrenci Çamardı YİBO’ ya gelerek öğrencilerle buluştu.
              Mehmet Akif Ersoy YİBO'ya gelen ekip öğrencilerle bir arada 24 saat geçirdi. Gönüllüler Matematik, Fen, Türkçe ve Görsel Sanatlarla ilgili çeşitli etkinlikler yaparak öğrencilerle birlikte 24 saatin her dakikasına anlam kattılar. İLKYAR Başkanı Prof. Dr. Hüseyin VURAL da öğretmenlere bir seminer vererek şimdiye kadar gezdikleri okulları, tanıştıkları öğrencileri ve bu öğrenciler için fedakârlık örneği sergileyen öğretmenleri anlattı.

       İçerisinde öğretim üyelerinin ve çeşitli üniversitelerden öğrencilerin de bulunduğu Tamamıyla gönüllü kişilerin bir araya gelerek oluşturduğu yardım vakfı Türkiye'nin hemen hemen bütün illerindeki yatılı okulları bir kafileyle dolaşarak öğrencilere eğlenceli ve anlamlı bir gün yaşatmaya çalıştıklarını belirtiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder