11 Haziran 2013 Salı


VALİ BARUT, KURUM MÜDÜRLERİYLE BİRLİKTE BOR’DA

     Niğde Valisi Âlim Barut, kurum müdürleriyle birlikte ziyaret ettiği Bor ilçesinde, Belediye Başkanları, Bor Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi.
Bor ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunan heyette Vali Âlim Barut’un yanı sıra; İl Jandarma Alay Komutanı Ufuk Nayır, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ahmet Akaycan, Askerlik Şube Başkanı Personel Yarbay Kadir Okyay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol ve İl Genel Meclis Üyeleri yer aldı. Heyet ilk olarak göreve yeni atanan Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.
Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu Vali Âlim Barut ve İl heyetine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten konuşmasının ardından, Vali Alim Barut’a Bor İlçesi çalışmaları hakkında brifing verdi.
     Vali Âlim Barut başkanlığındaki heyet daha sonra, Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, belediye başkanları, Bor İlçesi Protokol heyeti ve muhtarlar ile Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi Salonu'nda bir araya geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder