24 Kasım 2019 Pazar

24 Kasım Öğretmenler Günü Niğde'de Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 24 Kasım 2019 Pazar Günü Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören sona erdi.
Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda devam eden kutlama programına Niğde Valisi  Yılmaz ŞİMŞEK, Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz ERGUN,Ak Parti Niğde Milletvekili Selim GÜLTEKİN, Belediye Başkanı Emrah ÖZDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR, protokol mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 Hüdavent Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programda İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim YAŞAR,  günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.
 Program göreve yeni başlayan öğretmenler adına konuşma, emekli öğretmenler adına konuşma, ortatoryo gösterisi, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenlere protokol mensupları tarafından hizmet şeref belgelerinin takidimi ile devam etti. Şehit Öğretmenlerimiz konulu video gösterisinin ardından müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi yer aldı. Kutlama programı Niğde Öğretmen evinin ikramları ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder