30 Kasım 2019 Cumartesi

Kızılay’dan Rektör Kar ‘a  Ziyaret
Niğde Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde Kızılay tarafından desteklenecek giyim ürünlerinin yer alacağı butik açılması görüşüldü
Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  ve Kızılay arasındaki işbirliğinin devamı ve ilerletilmesi konularında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette ayrıca Üniversitedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yeni ve orijinal marka giyim ürünlerinin yer alacağı ve Kızılay tarafından desteklenecek olan bir butiğin, Niğde Üniversitesi  Merkez Yerleşkesinde açılması konusu da görüşüldü.
Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu’nun açılması planlanan butiğin yerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulunmasının ardından sona erdi.
Görüşme sonunda Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu’na teşekkür etti. Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan ve Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu da Rektöre misafirperverliğinden  dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder