30 Kasım 2019 Cumartesi

Vali Yılmaz Şimşek Himmetli, İçmeli ve Çayırlı Köylerini Ziyaret Etti
İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretleri kapsamında Niğde merkeze bağlı Himmetli, İçmeli ve Çayırlı köylerini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve görüşleri dinledi.
İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Jandarma Komutan Vekili J. Albay M. İsmet Korkut, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği ziyaretlerinin ilkine Himmetli köyü ile başlayan Vali Yılmaz Şimşek, Muhtarlıkta köy sakinleri ile bir araya geldi.
Tarım, sulama suyu, elektrik, sağlık ve eğitim gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi tarafından köye yapılan ve yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.
Ziyaretleri kapsamında Himmetli İlkokulu ve Ortaokuluna giden Vali Yılmaz Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan okulun kapasitesi, fiziki durumu ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi aldı.
Okulda sınıfları tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Yılmaz Şimşek daha sonra İçmeli köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
İçmeli köyü sakinlerinin ilettikleri sorun ve talepleri tek tek dinleyen Vali Yılmaz Şimşek, sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
İçmeli köyündeki okulları da ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek daha sonra 1991 yılında Hakkâri Çukurca’da şehit olan Davut Yıldız’ın evini ziyaret ederek şehidimizin annesi ile görüştü.
İçmeli köyündeki ziyaretlerinin ardından Çayırlı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek köy sakinlerinin kendisine ilettikleri sorun ve talepleri dinledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder