10 Kasım 2019 Pazar


Vali Yılmaz Şimşek’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Vatanın bekası ve Milletin bağımsızlığına tüm yaşamını adamış, milli mücadelede büyük zaferler kazanmış, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
Ulu Önderimiz, Başkomutan sıfatıyla üstün askeri dehasını birleştirmiş, kararlı duruşuyla milletimize öncü olmuş, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin bozulamayacağını, hangi şartlarda olursa olsun mücadele etmeye devam edeceğini  tüm dünyaya göstermiş olup, Cumhuriyetin ilanıyla birlikte pek çok yeniliklere imza atmıştır.
Bugün  Büyük Atatürk’ün aziz hatırasını milletçe yâd ederken, emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeli, Atatürk’ün çizdiği yolda, akıl ve bilimi kendimize rehber ederek, çağdaşlaşma doğrultusunda yeniliklere açık olmalı, gelecek nesillere kendilerini güvende hissedebilecekleri bir ülke bırakmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, gazi ve şehit olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder