8 Eylül 2013 Pazar


 - ALİAĞA’DA UĞUR DÜNDAR FIRTINASI

- EMEK VE BARIŞ ŞENLİKLERİ USTA GAZATECİLERİ ALİAĞA’DA HALKLA BULUŞTURDU
- Gazeteci televizyoncu Uğur Dündar ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, 23. Aliağa Emek ve Barış şenliği Kapsamında düzenlenen “Medyanın demokrasiye etkileri: Türkiye’de Toplumsal Değişim Ve Medya İlişkisi” konulu panelde Aliağalılar ile buluştu.

Aliağa Sahil Kafe’de düzenlenen panelde, İzleyicilerin yoğun ilgisi nedeniyle izdiham yaşandı. Konuşmacılar Uğur Dündar ve Atilla Sertel, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle etkinlik alanına girmekte güçlük çekti. 

Panelin açılışında konuşan Atilla Sertel, Uğur Dündar’la birlikte Türkiye’nin her köşesinde vatandaşlarla buluştuklarını ifade ederek, “Düşündüklerimizi ve ürettiklerimizi halkımızla yüz yüze paylaşmak için Türkiye’nin dört bir yerine gidiyoruz. Türkiye’de Cumhuriyet’in ve bölünmez bir bütünün; hangi anne babadan doğarsa doğsun, hangi düşünceyi taşırsa taşısın, kardeşçe bir arada yaşama kültürünü savunmak ve bize Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı Türkiye’yi bölmeden bütün insanların demokrasi içerisinde yaşamasını savunmak için yurdun her köşesine gidiyoruz. Bu yolda da yürümeye devam edeceğiz.”dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder