18 Eylül 2013 Çarşamba

I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi'nin
ÇOCUK DELEGELERİ
BELLİ OLDU
Bütün Çocuklar Kongre’nin Doğal  Üyesi Olarak Görev Yapabilecek· Kongre’de 115 Çocuk Delege görüşlerini açıklayacak· Kongre’de çocukları 9-18 yaş grubundaki Çocuk Delegeler temsil edecek· Çocuk Delegeler, Ben ve İletişim Araçları başlığı altında sözlü ve yazılı sunum, karikatür,poster, fotoğraf ve filmle görüşlerini açıklayacak· Çocuk Delegeler komisyonlarda bir
araya gelecek· Kongre’nin Çocuk Delegeleri Kongre Genel Kurulu’nu Yetişkin Delegelerle birlikte yönetecek· Çocukların görüşleri Çocuk ve Medya Çocuk Görüşü Kitabı’nda yer alacak
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu iş birliğinde; Sayın Prof. Dr. Halûk Yavuzer’in Kongre Başkanlığı’nda; Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’ın himayelerinde 14-15 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek Kongre’de çocukları 9-18 yaş arasındaki Çocuk Delegeler temsil edecek.
Çocuk Delegelerin Başvuruları Sonuçlandı
I. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi’ne Çocuk Delege olabilmek için 31 Temmuz 2013 tarihine kadar başvuran 9-18 yaş grubu çocuklar arasından seçilen Çocuk Delegeleri belli oldu. Bütün çocukların doğal üye olacağı Kongre’de 115 çocuk, Çocuk Komisyonlarında görüşlerini açıklayacak ve Kongre Genel Kurulu’nu yetişkin delegelerle birlikte yönetecek.
Kongre Çocuk Delegeleri Ben ve İletişim Araçları başlığı altında sözlü ve yazılı sunum, karikatür, poster, fotoğraf ve filmle görüşlerini açıklayacaklar. Medyanın olumlu ve olumsuz etkileri üzerinde görüş açıklayacak 9-12, 13-15, 16-18 gruplarındaki çocuklar, komisyonlarda hazırlayacaklarıraporları Kongre Genel Kurulu’nda sunacaklar. Kongre’nin Genel Kurulu’nda önce çocuk raporları dinlenecek. Çocuk görüşlerinin yer alacağı Çocuk Görüşü Kitabı basılmış olacak ve Kongre katılımcılarına dağıtılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder