17 Eylül 2013 Salı

Milletvekillerinden Niğde’de 500 kişi iş imkânı müjdesi
AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’den 500 kişilik istihdam müjdesi geldi. 1 Ekim’den başlamak üzere 9 ay süreyle kamu kuruluşlarında 500 kişiye istihdam sağlanacağı açıklandı.
Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, yaptıkları açıklamada 2013 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın "Toplum Yararına Çalışma Programı" kapsamında Niğde’de 500 kişiyi iş sahibi yapacaklarını belirtti. Kavaklıoğlu ve Selvi’nin bir süredir yakından takip ettikleri çalışmanın olumlu neticelenmesi kamu kuruluşları başta olmak üzere istihdam arayışındaki her kesim tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtiler.
Açıklamada verilen bilgiye göre Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 2013 yılı içerisinde 1 Ekim’den başlamak üzere dokuz ay süreyle çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda çevre düzenlemesi, bakım onarım ve temizlik işleri, restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması, ağaçlandırma ve park düzenlemeleri, vadi ve dere ıslahı ile erozyon engelleme alanlarında çalıştırılmak üzere Niğde'de 500 kişi istihdam edilecek.

Ayrıca TYÇP’nin istihdam projesiyle ilgili İşkur İl Müdürlüğünden de şartlar ve kontenjanlar hakkında kapsamlı bir duyuru yapılacağı da bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder