21 Eylül 2013 Cumartesi

SORUMLULAR HESAP VERSİN İSTİYOR

“İNSAN HAYATINA DEĞER VERİLMİYOR” DİYEN ÖZKAYA  YAPANLARIN YANINA KAR KALMASIN İSTİYOR.
“SAĞLAM BİNDİ KOLU YANIK İNDİ” DİYE , 8 AY ÖNCE BASINDA YER ALAN ALİ ÖZKAYA  KOLUNU BU HALE GETİRENLERDEN HESAP SORMAYA HAZIRLANIYOR.
    Çamardı ilçesi Maden mahallesinde tansiyonunun aşırı yükselmesi sonucu uzun süre baygın kalan ve beyinde su toplanması sebebi ile 19 Kasım 2012 tarihinde Niğde Devlet Hastanesine kaldırılan Ali ÖZKAYA , iki gün sonra daha donanımlı olan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği belirtiliyor.
Sevk sırasında hastanın kolunda ( bileğinden omzuna kadar) ağır yanık meydana geliyor. Fakat nasıl olduğu bir türlü açıklanmayan bu yanık , hastanın hayatından 5 ayını, maddi ve manevi şekilde alıyor.
  Niğde'den sevk edilirken ambulansa baygın halde konulan Ali ÖZKAYA bir şey anımsamıyor. Niğde Devlet Hastanesinden yapılan ilk açıklama “ hastanın cildi alerjik reaksiyon göstermiştir” şeklinde olduğu söyleniyor.

    Ali ÖZKAYA' nın , kolunda meydana gelen ağır yanık sebebi ile 5 ay Adana ' da tedavi gördüğü , birkaç kez ameliyat geçirmiş olduğu belirtiliyor. Kolunu kullanamadığını söyleyen Özkaya , “ çektiğim acıların , yapılan masraf ve harcamaların hesabının verilmesini istiyorum. Hakkımı arayacağım. Kolumun bu duruma gelmesine sebep olanların hesap versin istiyorum.” Diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder